Vi förstår vikten av kompetens och är experter på att para ihop rätt personer med rätt uppgifter för att hjälpa både medarbetare och kunder att nå sin fulla potential. Vårt engagemang för att hålla vad vi lovar och genomföra löpande utvärderingar med framtidsutsikter i åtanke säkerställer vår konsekvens och tillförlitlighet.

Hur är det att vara konsult hos Rekryteria?

Mikael Årebrand

-Arbetar som chaufför för en av våra kunder och hans främsta uppgift är att lasta livsmedelsprodukter. Han är punktlig, pålitlig och alltid villig att göra det lilla extra för att se till att kundens behov uppfylls. Han är en värdefull medlem i vårt team och vi är glada över att ha honom ombord.
​​​​​​​
"Jag har arbetat på Rekryteria i nästan ett år nu och jag trivs verkligen bra. Stämningen bland både kollegor och ledning är väldigt sammansvetsad och familjär."
Niclas Rickardsson

-Arbetar som installatör av lösfyllnadsisolering vilket är ett utmanande men givande yrke. Som installatör ansvarar Niclas för att skapa en bekväm och energieffektiv miljö för kunden. 
Niclas är en värdefull medlem av vårt team som konsekvent levererar högkvalitativt arbete.

"Snabba och effektiva genom hela processen, från kontrakt till anställning. De ger ett trevligt och professionellt bemötande med fokus på att säkra en stabil och trygg anställning hos kunden. Daglig feedback och uppföljning vilket är mycket uppskattat. Jag rekommenderar Rekryteria varje dag i veckan."

Kundcase.


Niklas Moe
Produktionschef på Kyl- Och Frysexpressen Nord AB


​​​​​​​
Patrik Vall
Entreprenadchef på Isoleringslandslaget AB


​​​​​​​"Vi fick kontakt med Oscar via gemensamma kontakter och hade ett fysiskt möte där vi förklarade våran kravbild på personal.
Sedan fortsatte kontakten per telefon och mail och det gick fort! Vi har nu potent personal med den rätta kravbilden och är otroligt nöjd över samarbetet med Rekryteria AB"