Bemanning

Välkommen till Rekryteria AB

Rekryteria AB hjälper dig med personal anpassad efter din verksamhet!


Rekryteria Ab är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla bemanningstjänster till företag. Vi inser vikten av att ha rätt personer på plats för att säkerställa en effektiv och sömlös verksamhet. Därför är vårt mål att hjälpa företag att hitta de bästa kandidaterna för att möta deras behov.​​​​​​​

Målinriktad urvalsprocess för optimala lösningar

​Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och krav, och tar hänsyn till faktorer som kompetens, erfarenhet, personlighet och lämplighet för det specifika företaget. Vi förstår att alla företag är olika och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att möta deras specifika behov.
Rekryteria Ab har ett stort nätverk av erfarna kandidater som är redo att ta sig an nya utmaningar. Vi genomför en grundlig urvalsprocess för att säkerställa att vi bara presenterar de mest lämpade kandidaterna för varje jobb. Vi ser till att våra kandidater har nödvändiga licenser och certifieringar och har genomgått bakgrundskontroller för att säkerställa deras lämplighet.

Effektiv rekrytering av kvalificerade kandidater för era behov

Vårt mål är att göra bemanningsprocessen så sömlös för våra kunder som möjligt. Vi tar hand om allt från annonsering, urval och intervjuer till avtalsförhandlingar och introduktion av nya medarbetare. Vi strävar efter att göra det enkelt och effektivt för våra kunder att hitta de bästa kandidaterna för deras behov.
Om ditt företag behöver hjälp med att hitta rätt personer för era tjänster kan du lita på oss på Rekryteria AB. Vi är experter på bemanning och ser fram emot att hjälpa dig att hitta de bästa kandidaterna för dina behov och stödja dig på din tillväxtresa!

Har du frågor och vill veta mer om våra bemanningstjänster?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress:
Vasagatan 28
111 20 Stockholm