Traverstekniker/Elektriker sökes i Sandviken/Gävle

Mars 15, 2023 | Konsultuppdrag | Industri, Produktion
  • Ansök senast: Snarast
  • Antal tjänster: 1
  • På plats/På distans: På plats
Letar du efter en spännande och utmanande karriärmöjlighet som traverstekniker eller elektriker? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker en driven och erfaren traverstekniker/elektriker för ett konsultuppdrag i Sandviken/Gävle-området.

Du kommer att arbeta i en industriell produktionsmiljö och ha möjlighet att utveckla dina färdigheter och erfarenheter samtidigt som du samarbetar med en härlig team av professionella och engagerade kollegor.
Du kommer att vara ansvarig för att utföra olika tekniska uppgifter, inklusive underhåll, reparation och installation av elektriska system och utrustning. Du kommer att arbeta med avancerade verktyg och teknik, och använda din expertis för att lösa tekniska problem och optimera produktionsprocesser.

Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta med industriella elektriska system och har en stark teknisk kompetens. Du bör också ha goda kommunikationsfärdigheter och vara en lagspelare som kan samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål.
​​​​​​​
Denna spännande möjlighet är tillgänglig för en person som vill utvecklas och växa i sin karriär. Ansök nu för att ta steget mot att arbeta med en av de mest framstående företagen i området. Sista ansökningsdag är snarast så vänta inte med att ansöka!Sök tjänsten