Lösullsinstallatör

Rosersberg | Installatör| Bygg
  • Ansök senast: Snarast
  • Antal tjänster: 1
Letar du efter en spännande och utmanande karriärmöjlighet som installatör av lösull? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker en driven och erfaren installatör med körkortsbehörighet C för ett konsultuppdrag i Rosersberg!

Du kommer att arbeta i en byggmiljö och ha möjlighet att utveckla dina färdigheter och erfarenheter samtidigt som du samarbetar med ett härligt team av professionella och engagerade kollegor.
Du kommer att vara ansvarig för att utföra olika installationer i allt från befintliga byggnader till nybyggnationer.  Du kommer att arbeta med senaste tekniken och använda din expertis för att lösa problem och optimera produktionsprocesser.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom byggnadsbranchen och dessutom innehar körkortsbehörighet C. Du bör också ha goda kommunikationsfärdigheter och vara en lagspelare som kan samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål.
​​​​​​​
Denna spännande möjlighet är tillgänglig för en person som vill utvecklas och växa i sin karriär. Ansök nu för att ta steget mot att arbeta med en av de mest framstående företagen i området. Sista ansökningsdag är snarast så vänta inte med att ansöka!Sök tjänsten