Om oss

Välkommen till Rekryteria AB


Rekryteria AB Grundades av Julia och Oscar Hedman. Idag är vi  ett etablerat rekrytering- och bemanningsföretag som hjälper företag i Stockholm, Uppsala och Gävle, med personal. 
Välkommen till Rekryteria! Vi är ett bemanningsföretag grundat av Julia och Oscar, med tidigare erfarenhet av rekrytering och bemanning inom transport- och lagerbranschen. Vår mission är att förbättra branschen genom att skapa en familjekänsla och relationer med både kunder och personal. Vi tror på att alla ska trivas och må bra på jobbet, och genom att skapa struktur i schemat kan vi göra det möjligt.
​​​​​​​
Vi skiljer oss från andra bemanningsföretag genom vår unika fokus på att matcha rätt person med rätt arbete. Vi förstår vikten av att hitta den perfekta kandidaten för att öka produktionen och omsättningen för våra kunder. Med 12 års erfarenhet inom transport- och lagerbranschen, är vi experter på att känna av personers behov och matcha dem med det perfekta jobbet.

Rekryteria är dedikerade till att ständigt förbättra oss själva och våra processer. Vi tar gärna emot synpunkter och feedback från både kunder och personal för att fortsätta utveckla vår verksamhet. Hos oss är det enkelt - vi tror på att skapa en trivsam och positiv arbetsmiljö för alla. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten eller det perfekta jobbet!

​​​​​​​Varmt välkomna att kontakta oss!

Har du frågor och vill veta mer om Rekryteria?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress:
Vasagatan 28
111 20 Stockholm