Om oss

Välkommen till Rekryteria AB


Rekryteria AB Grundades av Julia Efternamn och Oscar Hedman. Idag är det ett etablerat rekrytering- och bemanningsföretag som hjälper företag i Stockholm, Uppsala och Gävle, med rekrytering och bemanning av personal. 
Rekryteria grundades av Julia och Oscar, som båda har tidigare erfarenhet av bemanning och rekrytering inom transport- och lagerbranschen. Deras mission är att förbättra branschen genom att fokusera på att skapa relationer och familjekänsla med både kunder och personal. Målet är att alla ska må bra och trivas på jobbet, de tar emot synpunkter för att ständigt förbättra sig själva och företagets processer.

Det som skiljer Rekryteria från andra bemanningsföretag är att de inte bara bryr sig om att placera en person på en plats, utan vill att det ska fungera bra och att personalen ska ha struktur i schema. De är bra på att känna av personers behov och har en bra fingertoppskänsla för att matcha rätt person med rätt arbete.
​​​​​​​
Rekryteria har 12 års erfarenhet av branschen och har främst arbetat med kunder inom transport och lager. De fokuserar på att hitta den person som är rätt för jobbet för att öka produktionen och omsättningen för kunden.
Företaget har enkla värderingar som handlar om att alla ska

Har du frågor och vill veta mer om Rekryteria?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress: Långgatan 75
814 40 Skutskär

Julia

Julia@rekryteria.com
​​​​​​​073-5023408

Oscar

Oscar@rekryteria.com
073-3012053