Tack, vad spännande! 

Ditt meddelande har blivit levererat, vi kommer att gå igenom ditt ärende så snabbt som möjligt.  
Medans du väntar rekommenderar vi att du kollar på våra tjänster, referenser eller kanske läser lite om oss. 


Om oss

Välkommen till Rekryteria AB


Rekryteria AB Grundades av Oscar Hedman. Idag är vi  ett etablerat rekrytering- och bemanningsföretag som hjälper företag i Stockholm, Uppsala och Gävle, med personal. 
Välkommen till Rekryteria! Vi är ett bemanningsföretag grundat av Oscar Hedman, med tidigare erfarenhet av rekrytering och bemanning. Vår mission är att förbättra branschen genom att skapa en familjekänsla och relationer med både kunder och personal. Vi tror på att alla ska trivas och må bra på jobbet, och genom att skapa struktur i schemat kan vi göra det möjligt.
​​​​​​​
Vi skiljer oss från andra bemanningsföretag genom vår unika fokus på att matcha rätt person med rätt arbete. Vi förstår vikten av att hitta den perfekta kandidaten för att öka produktionen och omsättningen för våra kunder. Vi är vi experter på att känna av personers behov och matcha dem med det perfekta jobbet.

Rekryteria är dedikerade till att ständigt förbättra oss själva och våra processer. Vi tar gärna emot synpunkter och feedback från både kunder och personal för att fortsätta utveckla vår verksamhet. Hos oss är det enkelt - vi tror på att skapa en trivsam och positiv arbetsmiljö för alla. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten eller det perfekta jobbet!

​​​​​​​Varmt välkomna att kontakta oss!

Har du frågor och vill veta mer om Rekryteria?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress: 
Vasagatan 28
​​​​​​​111 20 Stockholm