Rekrytering

Välkommen till Rekryteria AB


Behöver du hjälp med rekryteringen av personal till ditt företag? Då hjälper Rekryteria gärna till! Vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kunder är nöjda och att vi tillhandahåller den mest lämpliga personalen för att möta deras behov.

Hur går rekryteringsprocessen till?

Kundprocessen börjar med att de kontaktar oss och meddelar sitt behov. Vi tar sedan ett möte och gör ett upplägg för att det ska passa dem så bra som möjligt. Därefter lägger vi ut annonser och letar efter personer som kan passa deras behov. Om det handlar om rekrytering så kontaktar vi kunden när vi har fått en ansökan och stämmer av med företaget för att säkerställa att allt stämmer. Om kunden inte är nöjd med sin nya personal så byter vi ut den personen och ersätter med en annan person som kan passa bättre. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kunder är nöjda och att vi tillhandahåller den mest lämpliga personalen för att möta deras behov.

Värderingar

Vi värderar samhörighet och trivsel för alla inom vår verksamhet och strävar efter att undvika negativitet på arbetsplatsen. Om det mot förmodan skulle uppstå så anser vi det vara av stor vikt att identifiera problemen och arbeta tillsammans för att hitta konstruktiva lösningar.

Vårt mål är att hitta den mest passande personalen för varje specifik arbetsplats, med relevant erfarenhet och expertis inom området. Genom att erbjuda kvalificerad personal bidrar vi till att öka produktiviteten hos våra kunder och på så sätt kan deras omsättning öka. Vi vill vara en partner som hjälper våra kunder att uppnå sina mål.

Har du frågor och vill veta mer om Rekryteria?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress:
Vasagatan 28
111 20 Stockholm