Rekrytering

Välkommen till Rekryteria AB


Behöver du hjälp med rekryteringen av personal till ditt företag? Då hjälper Rekryteria gärna till! Vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kunder är nöjda och att vi tillhandahåller den mest lämpliga personalen för att möta deras behov.

Hur går rekryteringsprocessen till?

Kunden inleder processen genom att informera oss om sina behov, som vi sedan diskuterar vid ett möte för att ta fram en plan som bäst passar deras behov. Därefter annonserar vi och söker efter lämpliga personer för att tillgodose deras behov. Vid rekrytering kontaktar vi kunden när vi fått in en ansökan och stämmer av med företaget så att allt är i sin ordning.  Vårt ständiga mål är att upprätthålla kundnöjdheten och tillhandahålla den mest lämpliga personalen för att möta deras behov.

Värderingar

Vi värdesätter inkludering och positivitet för alla i vår verksamhet och strävar efter att undvika negativitet på arbetsplatsen. Men om det ändå skulle uppstå anser vi att det är viktigt att identifiera problemen och arbeta tillsammans för att hitta konstruktiva lösningar.
Vårt mål är att hitta den mest lämpade personalen för varje specifikt jobb, med relevant erfarenhet och expertis inom området. Genom att tillhandahålla kvalificerad personal bidrar vi till att öka våra kunders produktivitet och därmed deras omsättning. Vi strävar efter att vara en partner som hjälper våra kunder att uppnå sina mål.

Har du frågor och vill veta mer om våra rekryteringstjänster?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073-3012053
E-post: info@rekryteria.com

Adress:
Vasagatan 28
111 20 Stockholm